Laatste projecten

Café de Klaore
UwKopie.nl
RMR Interieurbouw
UwLaptop.nl

Welkom bij Sail Studio webdevelopment!

Sail Studio is een jong en dynamisch web development studio. We hebben onze freelance ervaring samen gebundeld om kwalitatief het beste product te maken. Zo zijn we gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u al een idee hoe uw website er uit moet komen te zien, of juist totaal niet? Wij kunnen websites totaal van de grond af ontwerpen of werken met een concept dat u al bedacht heeft. Specifieke wensen zijn geen probleem! Van een simpele contact/informatie website tot complete webapplicaties, wij hebben overal ervaring mee, zoals u kunt zien in ons portfolio!

Joomla

Sinds enige jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd met het content beheer systeem Joomla. Met Joomla kunt u elk type website, groot of klein, simpel onderhouden en makkelijk (zelf) uitbreiden met een van de duizenden plugin's die er op internet te vinden zijn.
Hebt u al een Joomla website en wilt u graag een eigen gebruiksvriendelijke component? Wij kunnen Joomla uitbreiden met een component die helemaal aan de hand van uw eisen is gebouwd!

Kwaliteit voor een goede prijs

Een website met informatie over uw bedrijf/organisatie kunnen wij al maken voor €350,00!
U krijgt dan een ontwerp en een ongelimiteerd aantal informatie pagina's op uw eigen domeinnaam!

Voor meer informatie of een eventuele prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.